Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » General

Les veïnes de Deià plantaren cara a la cursa ciclista Mallorca 312

Publicat per dia 1 maig 2017 – 16:50Cap comentari | 1.870 views
Share to Google Plus

Ahir a  les 12h a Deià, una cinquantena de veïnes s’agrupà en un tram del recorregut de la Mallorca 312 -aprofitant un pas de zebra-  per tal de manifestar-se en contra de l’aïllament que els ha suposat ser uns del pobles pels quals transcorr aquesta carrera ciclista. Les habitants de Deià estigueren incomunicades durant 6 hores i altres 33 pobles tingueren talls a les seves carreteres.

Fotografies obtingudes d’una veïnada

Les veïnes aconseguiren tallar la carretera uns minuts exhibint pancartes amb lemes com “no es una carrera deportiva, es un negocio privado“, i d’altres amb anglès dirigits als ciclites, exigint que se’n vagin als seus països i deixin les carreteres per les mallorquines.

La visita de més de 6500 ciclistes, per les organitzacions ecologistes aquest esdeveniment esportiu, segueix la lògica de convertir la nostra illa “en un escenari, un velòdrom, un paisatge buit. , una illa-escenari que s’ofereix a les propostes de “turisme sostenible” més agosarades.

A més segons el Diario de Mallorca: Miquel Alzamora, membre de l’organització de la Mallorca 312, va informar que a l’altura de la Granja d’Esporles es van tirar xinxetes sobre la calçada perquè els ciclistes punxessin les rodes.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.