Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Drets bàsics, General

Les treballadores d’IB3 Notícies aniran a la vaga si no canvia l’actual situació insostenible

Publicat per dia 30 març 2017 – 11:301 Comentari | 738 views

Les treballadores d’IB3 Notícies aniran a la vaga si no canvia l’actual situació insostenible

Share to Google Plus

[Comunicat] De les treballadores dels informatius d’IB3

Reunits en assemblea, els treballadors que feim els informatius d’IB3 volem denunciar la gravetat de la situació que estam vivint. I tot amb la connivència d’IB3 i el Govern, que permeten la vulneració de drets a una empresa pública.

Són del tot lamentables les condicions de les noves contractacions que realitza Liquid Media per als informatius de l’IB3. Els nous treballadors són incorporats amb contractes per obra i servei i amb condicions econòmiques inferiors a les del personal que ja és en plantilla. Amb aquesta nova política de contractació, hi haurà fins a 4 sous diferents per dur a terme les mateixes funcions.

A la vegada, Liquid Media confirma la seva intenció de suprimir drets laborals que en 12 anys mai no s’havien posat en dubte; ni tan sols en els pitjors moments de crisi. I volem recordar que aquesta plantilla ha estat castigada amb diversos EROs que ja l’han deixat prou tocada. És totalment inacceptable que des de l’empresa concessionària es demanin “sacrificis personals per millorar el producte”.

Ens sembla totalment inadmissible que IB3 i el Govern permetin i participin d’aquesta situació que cada dia resulta més insostenible; especialment quan ells s’han omplit la boca des de la seva arribada amb promeses de millores i nous temps. Els demanam que reaccionin i actuïn en defensa dels treballadors. Si no hi ha una reacció immediata per reconduir tot aquest despropòsit, la convocatòria de vaga als informatius d’IB3 serà inevitable. Així s’ha posat damunt la taula a les diferents assemblees de treballadors celebrades aquest dimecres 29 de març. Els treballadors han aprovat posar en marxa les accions legals oportunes per frenar aquest atropellament.

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.