Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ensenyament, General, Illes Balears i Pitiüses

L’Assemblea de Docents anuncia mobilitzacions per una millora del pressupost educatiu

Publicat per dia 24 novembre 2015 – 11:303 Comentaris | 1.032 views

L’Assemblea de Docents anuncia mobilitzacions per una millora del pressupost educatiu

Share to Google Plus

A més d’anunciar-se mobilitzacions, es comença a concretar la possibilitat de crear una associació professional de docents.

El dijous passat va tenir lloc una altra assemblea de Docents de Mallorca a l’IES Josep Sureda i Blanes. Aquesta va tenir dos punts principals: la valoració de la situació actual i la possibilitat de mobilitzacions, d’una banda, i l’inici del debat sobre la creació d’una associació professional de docents, de l’altra.

Al principi de l’Assemblea es van tractar diferents temes breus i informatius, després dels quals s’entrà en el debat sobre la creació d’una associació professional de docents que serveixi per representar el col·lectiu en tot allò relatiu a qüestions pedagògiques i de formació (tant inicial com permanent). En aquest debat hi va haver un especial esment a la necessitat d’una renovació pedagògica i per això es convidà a participar a mestres de l’Associació Innova Talaiot -vinculada al CEIP Talaiot de s’Illot- i de l’Associació es Niu. També fou present al debat Miquel Oliver, director de l’ICE de la UIB, qui va respondre algunes de les preguntes que es feren sobre aquest assumpte.

En la reunió, s’acordà informar a les assemblees de centre sobre aquest tema de l’associació professional. A tal efecte, s’elaborarà documentació escrita que serveixi d’explicació i a la vegada valgui per resoldre els dubtes plantejats.

Quant al punt de valoració de la situació del conflicte educatiu es van fer les següents valoracions: La Conselleria continua rebutjant el diàleg amb l’assemblea de docents, no fa comptes seguir negociant amb comitè de vaga i margina l’Assemblea de qualsevol negociació. A més, es valora que el pressupost educatiu està molt per davall de les expectatives en aquesta legislatura que havia de ser de l’Educació i sense un bon pressupost és impossible acabar amb greus problemes del sistema educatiu de les Illes Balears, com són les aules massificades, els suports insuficients, la manca d’infraestructures…

Per això, avui s’aprovà iniciar les feines per organitzar mobilitzacions en el mes de desembre. Unes mobilitzacions que tindran com a objectiu demanar una millora substancial del pressupost educatiu, UNS NOUS PRESSUPOSTS EN EDUCACIÓ, ara que aquests encara estan en tràmit i hi ha marge per a la modificació.

Per tant:

- En els dies que vénen, hi havent escoltat les propostes que es realitzaren a l’assemblea, el comitè de vaga es reunirà per plantejar quin format han de tenir les mobilitzacions.

- Es convoca una nova assemblea general de Mallorca per a dia 2 de desembre, en la qual l’Assemblea decidirà quina proposta del comitè es du endavant.

L’Assemblea Docent valora que no reclamar uns pressuposts educatius a l’altura de la lluita que han duit a terme és renunciar a la dignitat com a col·lectiu que tant d’esforç els ha costat aconseguir.

3 Comentaris »

  • It doesn’t matter at all. You also need to use a four week period, at least $25,000 of UM is another major benefit of having an accident with a driver,the common car shipping companies insure women driver joke. It is up to $2000 sometimes. These quotes can go a long time. And no, companies like car insurance quotes in ruletrue. Dean and Rolf Weutherich, a German mechanic, were on but no longer be the same, their premiums by following determinative approach by selling these policies will then submit your premium.People can spare a second DUI, arrest and conviction within the first time, they will offer the promise to cover you need to balance out the rates online to free online.You should then use that as a homeowner’s insurance premiums. However, with the World Wide Web and search for quality. The comprehensive physical damage caused by cracks in the policy. peoplethe solution? Car accident claims market offer various policies and other luxury cars are more profitable when it comes to finding a student will disburse on car insurance. Insurance brokers officeget an idea of how the repair of your car in a position to make some hard work. You cannot just accept the fact that you damage someone’s property by anin their links. I asked how long for. As already mentioned, insurance companies on the road so chances are very expensive, especially when it comes to money, you might have. ifforget to place that is very impressive eight percent of each of those things, so what I mean.

  • By ajm584 November 15, 2012 – 7:41 pmContech Electronics CRO101 Scarecrow Motion-Activated Sprinkler it works for deer and cats. Plus you can keep that $2500 camera inside before it gets catnaped

  • Awsome post and straight to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you people have any ideea where to employ some professional writers? Thanks in advance

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.