Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Difusió i pensament crític, Documents, General, Illes Balears i Pitiüses

L’Anuari 2013 dels moviments socials està a punt d’arribar!!

Publicat per dia 3 febrer 2014 – 10:491 Comentari | 501 views
Share to Google Plus

Després de dos anys d’experiència, des de Contrainfo.cat ens hem engrescat per tornar a treure a la llum un Anuari que faci balanç de les lluites que s’han donat durant l’any 2013 a la nostra illa. La publicació sols ha estat possible gràcies a una quarantena d’activistes que, amb el seu testimoni, feina i esforç, han contribuït a crear un document molt valuós per analitzar l’escenari dels moviments socials a la nostra illa i que, a més, desmenteix la típica idea de que Mallorca no es mou.

path2987L’Anuari és un llibre d’unes 80 pàgines en el qual es pot trobar un resum de les principals notícies de l’any que han aparegut al web, un balanç general de les lluites socials realitzat per les persones que formen part de contrainfo.cat, un tractament específic de la repressió documentant els casos que s’han donat durant els dos darrers anys i un important nombre d’articles on són les mateixes activistes les que realitzen un anàlisi de les diferents lluites mallorquines a les quals participen. En aquest sentit, la vaga indefinida de docents ha estat un referents de lluita i mobilització en tota la història de les Illes i, per això, l’Anuari també comptarà amb un especial que donarà una visió global i panoràmica de la mateixa.

 Així, amb molta il·lusió, la propera setmana tendrem a les nostres mans la tercera edició de l’Anuari en format paper i en farem la presentació pública per posar-lo a la disposició de tothom.

La presentació es farà el dimecres 12 de febrer a les 20:30h al Cineciutat (Escorxador)

  Aquesta presentació anirà a càrrec de membres del projecte Contrainfo.cat i en acabar es podran comprar exemplars de l’Anuari i gaudir d’una mica de menjar vegà i beguda. De la mateixa manera, gaudirem de les cançons del cantautor Xus Santana que amenitzarà aquest vespre de lluita i reflexió.

Si ens vols ajudar a fer-ne difusió:

  Al llarg d’aquests propers mesos, tenim previst realitzar altres presentacions fora de Ciutat a fi que l’Anuari tengui un abast més ample i pugui distribuir-se millor. Així, si et fa ganes que en facem una al teu poble o entitat posa’t en contacte amb nosaltres a: anuari@contrainfo.cat

També hem fet alguns vídeos promocionals, a continuació podeu veure el primer

Esdeveniment al facebook: https://www.facebook.com/events/243904519125394/

Anuari dels anys anteriors en format pdf:

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.