Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, General, Mobilitat i territori, Okupació i espais alliberats

La Federació d’Associacions de Veïns de Palma demana la retirada de taules, cadires i tendals del Born

Publicat per dia 2 agost 2015 – 17:21Cap comentari | 264 views

La Federació d’Associacions de Veïns de Palma demana la retirada de taules, cadires i tendals del Born

Share to Google Plus

La Federació d’Associacions de Veïns de Palma sol·licita la retirada de les taules, cadires i tendals del Passeig del Born i proposa el seu trasllat al vial peatonalitzat. Des de la Federació d’Associacions de Veïns de Palma es considera que El Passeig del Born, és un dels nostres espais emblemàtics del Centre Històric de Palma, Catalogat i de gran Valor Patrimonial. Juntament amb la Rambla, són segurament les úniques àgores que queden a la nostra Ciutat.

Per altra banda, la Federació d’Associacions de Veïns de Palma és conscient, que l’activitat turística i tot el negoci induït que l’envolta, representa més del 75% de tots els ingressos, per això mateix, considera que és important tenir molt en compte la decisions que es prenen i la repercussió negativa que puguin tenir, és essencial, continuar preservant tot el Centre Històric de la nostra ciutat, i el seu entorn.

La Federació d’Associacions de Veïns de Palma, està totalment a favor i demana de manera irrenunciable, la retirada de les taules, cadires, i tendals, del centre del Passeig del Born, però també és responsable i conscient de la necessitat de donar resposta a la demanda turística, per això proposa com alternativa, situar les taules, cadires i tendals, a peu de carrer en el vial de circulació que ara mateix està peatonalitzat.

A més, demana l’establiment i el compliment d’un URBANISME, que tingui com a objectiu final, aconseguir una millor qualitat de vida per tots els ciutadans i ciutadanes que faci possible desenvolupar Habitatges Dignes per a tots, en espais de convivència, lliures, oberts i sense impediments ni obstacles; que conformin un MODEL DE CIUTAT, que respecti i preservi d’agressions, el nostre entorn, la nostra forma de ser, la nostra idiosincràsia, el nostre caràcter i la nostra cultura. Aquest és el model de ciutat, que es vol deixar com a legat, a les generacions venidores.

Articles relacionats:

A favor d’un Passeig des Born lliure de cadires, para-sols i taules

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.