Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » General

El parc de les estacions desatès i en un estat deplorable

Publicat per dia 3 desembre 2015 – 9:35Cap comentari | 236 views

El parc de les estacions desatès i en un estat deplorable

Share to Google Plus

La Plataforma d’Associacions de Jubilats i Pensionistes de Mallorca denuncia l’estat lamentable en què està el trespol de fusta i les jardineres del Parc de ses Estacions de Palma. Han passat gairebé sis mesos des de les passades eleccions i la imatge que ofereix es considera que és una vergonya. La Plataforma vol denunciar també que tan lamentable situació urbana representa un perill per als infants i per als vianants en general.

Es denuncia que ni s’hi fan feines de manteniment ni de reparació, almanco des de fa més d’un any. El pretext de les noves autoritats municipals, ja sabem que quan comencen a governar comencen també a utilitzar pretexts per tal de no adobar allò que denunciaven quan eren a l’oposició, és que tot es deu a actes de vandalisme, per tant carreguen la culpa a la ciutadania. Pel que fa a l’argument municipal, quan diuen que hi fan feines de reparació, la plataforma d’associacions denuncia que és mentida.

També es vol fer saber a l’opinió pública que reiteradament s’han denunciat els fets a les autoritats pertinents i que ara ja sabem que ens passen amb cançons. Com que sovint es lleven de damunt el mort dient que la responsabilitat és de les empreses que tenen la contractació del manteniment, una de dues, o els fan complir les condicions de concessió o suprimeixen la contractació del servei.

Una altra deficiència greu de la zona són les estructures metàl·liques que aguanten els vidres de les casetes que serveixen per oxigenar l’interior del parc de ses Estacions, estructures que estan totalment podrides i rovellades. Encara que aquest darrer aspecte correspon als serveis ferroviaris de Mallorca, des de els jubilats i pensionistes de Mallorca es considera del tot procedent que ambdues administracions col·laborassin en el manteniment de les infraestructures de la ciutat.

També s’informa a l’opinió pública que la Plataforma d’Associacions de Jubilats i Pensionistes vetllarà perquè les administracions públiques tornin a municipalitzar els serveis, en comptes de privatitzar-los, tal com correspon a administracions suposadament progressistes, i que es denunciaran noves privatitzacions.

També es denuncia la brutícia, encara persistent, a Palma i per la que els nous gestors municipals varen justificar la contractació de la gerent d’EMAYA, Immaculada Mayol, que costa als ciutadans un ull de la cara, a causa de la seva capacitació professional, suposadament contrastada.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.