Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Drets bàsics, General, Illes Balears i Pitiüses, Salut

[Comunicat] Pensions i mentides, qui arruïna les pensions públiques?

Publicat per dia 21 desembre 2016 – 18:00Cap comentari | 316 views

[Comunicat] Pensions i mentides, qui arruïna les pensions públiques?

Share to Google Plus

Jubilats per Mallorca està realizant una lluita en defensa de les pensions públiques, ja vam publicar sobre les concentracions realitzades a la conselleria de Salut en aquest sentit. Us fem arribar el següent comunicat sobre qui vol fer quebrar les pensions publiques premeditament:

La globalització neoliberal, la desregulació dels controls a les empreses, les reformes laborals de la dreta, el foment intencionat de la sobreexplotació laboral i les polítiques concretes del PP amb les tarifes planes a la Seguretat Social, entre altres mesures fomentades pel gran capital financer internacional i secundades amb entusiasme o amb submissió segons els casos pels polítics de dretes i d’esquerres (teòriques) han buidat, a consciencia, la guardiola de les persions.

 I la Comissió Europea ara (no fa gaire era l’FMI i el BCE) “calcula” que hi haurà reducció de pensions públiques: preparen el terreny per a la gran punyalada, perque la gent s’hi vagi acostumant l’enteniment i no reaccioni quan arribi el cas, quan resulta que han tudat centenars de milers de milions d’euros per salvar els fons privats de pensions, la majoria dels quals haurien quebrat sense els “rescats” a la banca.

Jubilats per Mallorca emplaça la gent a no beure’s les mentides dels qui han provocat la crisi i que diuen, ara, que ens en trauran amb les mateixes bavarades que ens hi varen conduir. Animam a denunciar les mentides i a revoltar-nos-hi en contra. Sabem com s’arregla això i li ho férem arribar al Sr. Rajoy l’any 2013, per mitjà de la plataforma d’associacions de Pensionistes i Jubilats i de la delegació de la SS a les Illes Balears.

No vos cregueu ses mentides: ens volen fer quebrar el sistema de pensions publiques perquè volen fomentar les pensions privades o la privatització de les publiques, que tan mal resultat ha donat a tot arreu on s’ha implantat fins ara.

Hi romandrem atents. Ja basta d’afavorir el dos per cent més ric del món, per empobrir tota la resta de gent.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.