Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » General

Carbó reivindicatiu a Eivissa

Publicat per dia 6 gener 2014 – 19:07Cap comentari | 252 views

Carbó reivindicatiu a Eivissa

Share to Google Plus

El col·lectiu Sa Bassetja, l’Assemblea Alternativa d’Eivissa, la nit de reis va fer entrega de carbó a diferents institucions públiques i a una empresa privada per denunciar-ne les males pràctiques que han tengut al llarg del 2013.

La Conselleria de Sanitat va rebre el regal pel deteriorament i les retallades que està patint la sanitat pública a tot el territori. A més, específicament a Eivissa, recentment s’ha privatitzat el servei de radioteràpia a l’hospital que Can Misses.

També la Conselleria va ser obsequiada amb carbó per la manca de diàleg i consens mostrat durant tot l’any amb el col·lectiu docent i pels continus atacs projectats contra la llengua i la cultura.

Finalment, la seu del Partit Popular ha estat senyalada com a càstig per la seva manera despòtica de governar, sense escoltar la ciutadania i per provocar un retrocés en les polítiques socials del nostre territori. Com a exemple flagrant d’això, destaca la nova Llei de l’avortament. Durant el procés d’elaboració d’aquesta nova normativa e, PP d’Eivissa no s’ha oposat a la reforma. D’altra banda, tampoc no ha intentat aturar les prospeccions petrolíferes que posen en perill el nostre litoral. També, el col·lectiu ha fet arribar carbó a l’empresa Matutes pel projecte especulatiu de l’Eivivegas a la Platja d’en Bossa, que pot provocar un greu problema ecoambiental al Parc Natural de Ses Salines.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.