Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Autodeterminació, Conflictes, imperialisme i militarisme, Criminalització i repressió, Drets bàsics, General, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Països Catalans

[Campanya] Dins l’Estat espanyol i l’Europa del capital no tenim futur. Sobirania, Drets i Autodeterminació

Publicat per dia 26 abril 2017 – 14:48Cap comentari | 678 views
Share to Google Plus

Al llarg del matí del dimarts 25 d’abril, Endavant OSAN va penjar diverses pancartes a les principals vies d’accés de Barcelona, València, Palma, Tarragona i Girona. En aquestes pancartes s’hi denunciaven diversos aspectes que ataquen a nivell nacional, social i de gènere el poble treballador català.

S’ha escollit el 25 d’abril per a fer la primera de moltes accions ja que aquest dia es commemora la derrota d’Almansa, inici del procés d’ocupació borbònica dels Països Catalans. Precisament, el proper dissabte 29, Endavant OSAN convoca a la manifestació de València sota el lema “Dins l’Estat espanyol i l’Europa del capital no tenim futur. Sobiranies, drets, Autodeterminació”.

L’acció és el primer acte de la campanya Sobiranies, Drets i Autodeterminació. Aquesta campanya d’àmbit nacional es desenvoluparà els propers mesos. Amb aquest lema, Endavant (OSAN) assenyala els tres instruments que han de permetre conquerir un futur digne:

nqnRE0zALes sobiranies com el poder de decisió col·lectiu sobre tots aquells aspectes que influeixen en la vida de les classes populars.

Els drets com a instrument per a garantir les condicions de vida de les classes populars.

L’autodeterminació com l’instrument que permeti conquerir un marc nacional on fer possible un projecte de benestar i llibertats per a les classes populars.

Dins l’Estat espanyol i l’Europa del capital no tenim futur. Sobirania, Drets i Autodeterminació

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.