Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ecologia, General, Mobilitat i territori

“Al Molinar, Port Petit” celebra la retirada del projecte d’ampliació que s’estava tramitant al Ministeri de Foment

Publicat per dia 21 febrer 2017 – 13:10Cap comentari | 242 views

“Al Molinar, Port Petit” celebra la retirada del projecte d’ampliació que s’estava tramitant al Ministeri de Foment

Share to Google Plus

La Junta Directiva del Club Marítim Molinar ha retirat el seu projecte destructiu quan ha vist que no tenia altra sortida. Dilluns se celebrava un Consell d’Administració Extraordinari d’APB (Autoritat Portuària de Balears) amb un únic punt del dia, denegar el projecte d’ampliació del port del Molinar. Aquest Consell va ser desconvocat per l’APB.

“Al Molinar, Port Petit” celebra la retirada del projecte d’ampliació del port del Molinar que s’estava tramitant al Ministeri de Foment.

Les entitats que integren la campanya “Al Molinar, Port Petit” juntament amb la pressió ciutadana han aconseguit paralitzar l’ampliació del petit port mariner. Després de tres anys de lluita contra un projecte que hagués suposat la pèrdua d’un dels llocs més emblemàtics de Palma, al final sembla que els esforços han tingut la seva recompensa.

Les administracions públiques han sabut fer-se ressò de les demandes socials i han rebutjat qualsevol ampliació donant suport a la nostra campanya “Al Molinar, Port Petit”: Parlament Balear, Govern Balear, CIM, Ajuntament de Palma i APB, han aconseguit exercir la pressió necessària perquè els promotors del aberrant projecte hagin donat el seu braç a tòrcer.

En els propers dies la campanya ciutadana sol•licitarà una reunió amb APB per conèixer amb més detall la situació després del que va passar. ‘Al Molinar, Port Petit’ vol participar en les futures decisions i demanarà a APB que agiliti els tràmits per a la rehabilitació definitiva del port centenari i una solució definitiva, és a dir, que es blindi el port davant qualsevol possible projecte futur d’ampliació.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.