Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ensenyament, General, Illes Balears i Pitiüses

Abús d’autoritat d’un vell conegut per les estudiants universitàries

Publicat per dia 16 juny 2016 – 8:07Cap comentari | 248 views
Share to Google Plus

Ahir, quan un grup d’Estudiants anava a reunir-se a la Delegació d’Alumnes que té assignada el SEPC i l’Assemblea d’Estudiants a l’Edifici Ramon Llull es va trobar amb què el conserge tenia instruccions directes del Degà de no deixar la clau.

Presa de possessió del degà de la Facultat de Filosofia i Lletres: Miquel Josep Deyà Bauzà (nou) al febrer.

Presa de possessió del degà de la Facultat de Filosofia i Lletres: Miquel Josep Deyà Bauzà (nou) al febrer.

L’actual degà, elegit democràticament aquest febrer amb la diferència d’un vot respecte Nicolau Dols, és Miquel Deyà. Qui fou Director General d’Educació en l’època Bauzá, un dels que va destruir el model de normalització lingüística a les aules.

Les estudiants l’aconseguiren trobar per demanar-li explicacions. La seva resposta fou que la delegació estava “bruta” i que hi havia cerveses. “Que aquell no era un espai ni per a cerveses i que havia d’estar condicionat”. Efectivament hi havia cerveses, mitja dotzena per a ser concrets. Pel que fa a la brutor, es referia a les pancartes i capses de llibres que estan acaramullades, degut a que no es disposen d’armariets on guardar-ho.

A més a més, d’acord amb el Consell Executiu, 3175 ACORD EXECUTIU del dia 23 d’abril de 1996 pel qual es fa públic el Reglament de les delegacions d’alumnes, els articles 4 i 6 deixen molt clar l’autoritarisme amb que ha actuat el degà Deyà:

- Article 4: Per disposar d’un horari a les delegacions d’alumnes, s’haurà de sol·licitar prèviament per escrit al secretari del Consell d’Estudiants quan la Comissió Permanent faci pública la convocatòria d’horaris. En tot cas hi haurà dues convocatòries: una a l’octubre i l’altra al febrer. En el cas dels col·lectius estudiantils, la Comissió Permanent es reserva el dret de considerar o no la sol·licitud d’horari segons els criteris que, si escau, s’establiran.

- Article 6. Les delegacions d’alumnes les gestiona la Comissió Permanent del Consell d’Estudiants segons el que disposa el present reglament. Correspon a la Comissió Permanent la competència per interpretar-lo i suplir, mitjançant les disposicions oportunes, les deficiències o llacunes que s’hi puguin advertir.

És per tot això que des de les estudiants es denuncia l’abús d’autoritat que ha comès aquesta persona, ben coneguda per les seves accions, i sense tenir-ne atribuïda cap competència.

No acceptam les seves excuses barates, que sabem el seu passat i com bé diu ell, “A Mallorca tots mos coneixem”

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.