Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » General, Illes Balears i Pitiüses, Mobilitat i territori

A un mes de la IV Marxa Jove pel Territori

Publicat per dia 14 juny 2014 – 12:402 Comentaris | 414 views
Share to Google Plus

El paisatge muntanyós de garriga i pinar de Canyamel no està en perill. La seva destrucció és un fet. Des de començament del 2014, les màquines excavadores han dinamitat la base i el vessant d’una de les muntanyes del Cap Vermell que conformen 4marxajoveun dels paisatges més emblemàtics del llevant mallorquí per a construir-hi un complex hoteler de cinc hectàrees d’extensió. Una autèntica barbàrie per a una illa que du més de cinquanta anys consumint de forma accelerada els seus recursos territorials i que força a la seva població més jove a emigrar o a acceptar feines amb condicions laborals precàries. És aquest el model econòmic i territorial que volem? El jovent deim per quart any consecutiu prou a la immolació total dels recursos territorials de Mallorca i la seva bellesa amb la celebració d’una nova marxa que tindrà com a punt de partida i d’acabada el nucli de Canyamel -a Capdepera- el proper diumenge 13 de juliol. Vos hi esperam!

Que no diguin el promotors de l’obra que la construcció del seu complex els ha sortit de franc sense contestació popular.

En matèria de territori no perdonam ni una!

Més informació: bloc de la marxa jove

2 Comentaris »

 • Toni escrigué:

  Bona notícia.
  M’agrada molt aquesta frase:
  “Que no diguin el promotors de l’obra que la construcció del seu complex els ha sortit de franc sense contestació popular”
  I així és, perquè si fan aquesta barbaritat en total impunitat pot sentar un precedent i animar a altres inversors-destructors a continuar amb l’espoli.
  Per la nostra part vàrem presentar una denúncia al Consell i al mateix ajuntament i hem intentat fer un poc de denúncia pública també. El gran problema és que no hem trobat complicitats entre la gent de la zona i per Inri els partits polítics o han mirat a un altre lloc o s’han aplegat les mans…
  Una salutació als joves combatius!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.