Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Defensa dels animals, General

10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Animals

Publicat per dia 13 desembre 2014 – 18:58Cap comentari | 279 views

10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Animals

Share to Google Plus

El 10 de desembre és el dia internacional dels Drets Animals, en aquesta data assenyalada el col·lectiu “V de Vegana” va realitzar un comunicat al respecte. Us el deixam íntegre a continuació:

Comunicat de V de Vegana per el Dia Internacional dels Drets Animals

Avui (1o de desembre) és el dia internacional dels Drets Animals, dia per recordar la importància de les altres espècies animals amb qui compartim el planeta, que son víctimes del nostre egoisme, sadisme i crueltat.

Els darrers anys s’ha avançat un poc endavant en matèria de Drets Animals, no obstant: la tauromàquia, la industria pelletera, els escorxadors, la indústria làctia, els circs i les tradicions cruels disfressades de festivitats segueixen essent l’actualitat en quant al respecte cap als animals, per el que queda patent que els Drets Animals son escassos, insuficients.

Encara ens queda molt per avançar en totes les matèries, molta consciència per despertar, fins que la humanitat comprengui que el respecte s’ha d’atorgar a tots els sers que senten, i no només als animals humans.

El respecte als animals implica deixar d’utilitzar-los per alimentar-nos, per vestir-nos amb la seva pell o el seu pèl, per entretenir-nos a costa del seu patiment i privacions. És deixar de torturar-los als laboratoris i deixar de tractar-los com esclaus, ja que ells mereixen no ser considerats com a propietats u objectes per utilitzar segons els nostres interessos.

Hem de continuar treballant diàriament per aconseguir que tots els animals poguem gaudir de total plenitud de drets i llibertats, per posar fi a l’esclavitud i l’explotació dels nostres iguals, per que qualque dia, el 10 de desembre sigui un dia de celebració per a totes i tots.

En el dia d’avui s’han realitzat diverses accions per la defensa dels drets dels animals. Aquest matí un conjunt d’activistes animalistes han fet una acció a la distribuïdora càrnica  “Ca Na Paulina”, segons ens han pogut informar algunes activistes han sigut agredides per treballadors de Ca Na Paulina mentre realitzaven una protesta pacífica contra “la matança d’animals per consumir la seva carn”. Ampliarem la informació en les properes hores/dies amb fotografies i algun vídeo de l’acció.

Durant la mateixa jornada varis activistes per els animals han visitat distints locals de Palma que fan negoci amb l’explotació animal. Us deixam fotografies de les protestes realitzades a multinacionals de menjar ràpid.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.