Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Defensa del territori

[Actualització] L’autopista Llucmajor-Campos ha sigut aprovada per unanimitat, amb l’oposició de l’ecologisme

Publicat per dia 6 juliol 2017 – 7:46Cap comentari | 709 views
Share to Google Plus

Avui es vota: Cosme Bonet i Miquel Àngel Coll (PSOE), Lluís Apesteguia i Mercè Bujosa (MÉS), Aurora Ribot i Maria Roser Garcia Borràs (Podem) són Consellers i representants dels partits que governen el Consell de Mallorca. Són els polítics que avui matí podrien APROVAR en Comissió Informativa una nova autopista entre Campos i Llucmajor. Terraferida apel·la a la seva consciència, al seu seny i sensibilitat envers aquesta terra per votar NO A L’AUTOPISTA.

El projecte es vol aprovar d’amagat, sense passar pel Ple del Consell, ni exposició pública. On és la transparència?

430419059_212706Aquesta autopista causarà un impacte territorial enorme, amb 4 carrils, 2 vials laterals, passos a nivell etc, que arrasarà desenes d’hectàrees de conreus i boscos, milers d’arbres fruiters, i que expropiarà més de 200 finques. A banda d’això costarà prop de 42 milions (+sobrecostos), farà créixer el trànsit un 10% i afectarà patrimoni tradicional com barraques, safaretjos, un pont, la via del tren antic…

I tot plegat permetrà guanyar 1 minut i 48 segons (de 80 a 110 per un tram de 8,8 km) a una zona que d’ençà de la darrera intervenció ara fa 2 anys, no s’ha produït CAP accident greu atribuïble a la via, un fet que ha de fer replantejar l’autopista i l’acord que la permet.

Senyors Consellers, digau NO a l’autopista, NO a la inèrcia d’obres faraòniques iniciada pel PP i SÍ a un model viari respectuós amb el territori i la seva gent!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.