Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » [Sta Maria] Festa Solidària

[Sta Maria] Festa Solidària

Share to Google Plus

Data i hora

26 de maig de 2017
00:00 h. - 00:00 h.

Lloc

Santa Maria del Camí - Sa Factoria de So

Descripció

El pròxim dia 26 de maig celebrem un concert solidari a la factoria de so, que és emmarcat dins la campanya del Maig Obrer organitzada per la Coordinadora Estatal de Lucha Social. Tots els beneficis del concert aniran destinats Banc Obrer Solidari d’Aliments Mallorca, el qual col·labora activament en aquest esdeveniment juntament amb altres col·lectius com L’USE i Joves de Mallorca per la Llengua.


Donem les gràcies a tots per la seva ajuda i solidaritat, especialment als grups que actuen, comptarem amb Bilo, Mono de Jade, Rotten Kings i Dj Amoniako per acabar la nit. A més, s’aprofitarem per anunciar el guanyador del sorteig solidari del BOSA.

Com s’ha esmentat tots els beneficis d’aquest concert aniran destinats al BOSA, un projecte social i revolucionari que existeix per construir poder popular i donar suport a totes les famílies obreres i humils en situació cada vegada més precària davant els abusos del capitalisme criminal que ens condemna a l’atur i a la misèria, a damunt l’explotació turística destrueix el nostre territori i especula amb l’augment dels nostres drets més bàsics com l’habitatge.

La crisi d’aquest sistema putrefacte és global i no atura d’invertir en guerres terroristes pel repartiment dels territoris que no fan més que augmentar la desigualtat i la injustícia.

Seguirem treballant per recuperar la nostra dignitat i per això sols hi ha un camí: la mobilització i l’organització obrera i popular, lluitant als barris, colze a colze amb la gent a peu de carrer, als instituts, als centres de treball, teixint xarxa social amb la seva gent.

Per un Maig Obrer i revolucionari!
Vine a gaudir de la festa i solidaritza’t i col·labora amb el BOSA! La lluita és l’únic camí!Mapa

Carregant mapa...