Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » [Ciutat] Glitter Rebosillo: Festival punk queer feminista a Mallorca

[Ciutat] Glitter Rebosillo: Festival punk queer feminista a Mallorca

Share to Google Plus

Data i hora

25 de març de 2017
18:00 h. - 23:30 h.

Lloc

Ciutat - Casa Planas

Descripció

glitter

El Glitter Rebosillo neix de la confluència de les diverses inquietuds entre un grup de gent de Mallorca, les Anitpàtriques ens podeu dir.

Estam cansades i no ens sentim representades per tota l’escena musical on sempre hi ha les mateixes identitats de gènere representades sobre els escenaris. Tenim la necessitat de veure altres cossos, d’envoltar-nos de gran diversitat de colors, formes i volums, d’escoltar sons als quals no estam acostumades. Aquestes són les motivacions que ens han servit com a punt de partida, i la gira de Plastic Heap (EUA), l’excusa per a posar la data de la primera edició del festival al calendari.

Per a nosaltres, el Glitter Rebosillo és una experiència des de la qual aprendre i intercanviar inquietuds. Tenim l’objectiu de generar espais de trobada i reflexió, d’aprenentatge i intercanvi. Volem potenciar que es crei i consolidi a Mallorca una escena musical i política diversa, a on totes hi tenguem cabuda, fora distincions per raó de gènere, raça o espècie. Com som conscients que encara queda molt camí a recórrer per arribar-hi, no pretenem parlar en nom de ningú ni de cap col·lectiu. Per aquest motiu, vos convidam a totes a participar-hi activament (en aquesta o en pròximes edicions), raó per la qual tractarem de potenciar sinergies entre les individualitats i col·lectives del nostre territori que lluitin de forma transversal contra l’heteronorma patriarcal. Per la nostra part, sempre en complementació dels eixos de lluita que ens són propis: l’autogestió, l’horitzontalitat i el Do It Yourself.

Les Antipàtriques.Mapa

Carregant mapa...