Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » [Alcúdia] Jornada per la Llibertat d’Expressió

[Alcúdia] Jornada per la Llibertat d’Expressió

Share to Google Plus

Data i hora

27 de maig de 2017
18:00 h. - 23:00 h.

Lloc

Alcúdia - Casa de la Cultura

Descripció

La lluita no decau!
Aquest dissabte, el Grup de Suport a Valtònyc i el col·lectiu Moviment Alcudienc, hem organitzat unes jornades molt interessants a la Casa de Cultura d’Alcúdia.
A les 18H començarem amb l’obra de teatre per part dels “Titiriteros desde abajo” (els titellaires que varen ser empresonats l’any passat a Madrid per la seva obra).
A les 19H farem una sèrie de xerrades per explicar distints casos represius que hem viscut arreu de l’estat. Tendrem els mateixos titellaires, el col·lectiu de rapers “La Insurgencia”, el cas de Josep Valtònyc” i els independentistes encausats per cremar una foto del Rei, dins la campanya “Ni Rei, Ni Por”.
En acabar, comptarem amb les actuacions de Valtònyc, Siker i el grup de rock mallorquí Saïm, i fins i tot un Dj. Tot això acompanyat dels millor pintxos i tapes i cervessetes ben fresquetes. Hi encara tendrem alguna sospresa més. Tots els diners recaptats aniran destinants a la Caixa de Resistència, per cobrir despeses judicials i poder continuar fent actes de suport a Valtònyc i al dret de la llibertat d’expressió en general!. Vos esperam a tots i totes!
“La solidaritat és la nostra millor arma”Mapa

Carregant mapa...