Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » [Ciutat] Santa Pagesa, pel Dia de la Dona

[Ciutat] Santa Pagesa, pel Dia de la Dona

Share to Google Plus

Data i hora

7 de març de 2017 fins 18 de març de 2017
00:00 h. - 00:00 h.


Descripció

A Santa Pagesa, pel Dia de la Dona!

 Aquest mes de març ens posam les piles al barri de Santa Pagesa, i ho feim per seguir reivindicant els drets de la dona. De fet, enlloc de fer un Dia de la Dona, feim un mes sencer per la dona, clar que sí!

Les activitats són moltes, així que parau esment i treis l’agenda!

-        Sopar i glosada. Dissabte 11 de març a les 21 hores gaudirem d’un sopar al cafè teatre de La Tertúlia amenitzat amb un combat de glosadors, amb en Mateu Matas “Xurí” i na Maribel Servera. Per al sopar, reservau al telèfon 971 09 30 74.

-        Contacontes no sexista. Divendres 17 de març a les 18 hores al local de l’Associació de Veïns hi haurà un contacontes. Com ja és tradicional, el contarà na Catalina Mateu i tendrà com a eix el fet no ser sexista.

-        Palma en femení. Dia 18 de març, per acabar les activitats del Dia de la Dona, hi haurà una ruta per Palma on Àngels Cardona ens explicarà la situació de diverses dones de Palma, per haver tengut un paper destacat, per patir la invisibilitat, l’assetjament, etc.

-        Finalment, cal destacar que distribuirem una imatge entre els comerços del barri per tal que s’impliquin en la millora de la situació de la dona. Si teniu un comerç, podeu passar a recollir-la al local de l’Associació de Veïns en horari d’obertura a partir de dimarts 7 de març.

-        Tot plegat, un munt d’activitats que esperam gaudir amb tots els veïns i veïnes del barri i tota la gent que vulgui venir!. Així que, ja ho sabeu, ens veim al barri!Mapa

Mapa no disponible