Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Avís legal

Avís legal

Share to Google Plus

Ús dels continguts

Tots els continguts publicats a Contrainfo.cat estan subjectes a la llicència Creative Commons que es detalla a continuació:

Llicència de Creative CommonsContrainfo.cat de http://contrainfo.cat està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

Això vol dir que podeu fer servir i modificar els nostres continguts sempre que citeu la font i no sigui per usos comercials. No està permès l’ús de la informació de Contrainfo.cat sense el compliment de les clàusules de la llicència esmentada.

Responsabilitat en relació amb els contignuts

Contrainfo.cat es reserva el dret de modificar els continguts del web i d’eliminar-los, així com també de limitar o impedir l’accés ja sigui temporalment o definitiva, sense notificació prèvia.

Contrainfo.cat no es fa responsable de l’accés tècnic, la informació o dels continguts d’altres pàgines web a les quals remet o amb les quals es pugui enllaçar des del portal Contrainfo.cat.

Contrainfo.cat no s’identifica necessàriament amb les opinions expressades pels seus usuari o col·laboradors.

Generalitats

Contrainfo.cat no pot garantir que el web i el servidor estiguin lliures de virus pel que no es fa responsable dels danys o perjudicis que es puguin causar per aquestes anomalies o qualsevol altra d’indole tècnica.

Publicació oberta

Contrainfo.cat es reserva el dret de modificar el contingut dels enviaments de la publicació oberta per motius de format, expressió escrita i adeqüació a les normes d’estil del mitjà.

Modificació de les presents condicions i durada

Contrainfo.cat podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, essent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.