Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Anuari 2016

On puc trobar l’anuari 2016 i per què allà?

Publicat per dia 22 abril 2017 – 8:56Cap comentari | 1.075 views
Share to Google Plus

Enguany les còpies de l’anuari estan més repartides que mai i no podem estar més contentes!

Per començar: cinc punts -per ara- de distribució a Ciutat. Cinc espais de resistència, quatre són llibreries, algunes més noves, i d’altres més velles, resisteixen dia a dia a la turistització de Ciutat. Drac màgic, Rata corner, Los oficios terrestes i Quart creixent, formen la nostra xarxa de distribució, espais de barri, dels de sempre, que ajuden a les lluites que poden. Aquests darrers anys, han vist caure altres petits comerços convertits ara en hotels o ocupats per multinacionals. La Palma dels aparadors i els gelats italians converteix les nostres llibreries en trinxeres on defensar la nostra llengua, cultura i pensament crític. Tenim la responsabilitat de cuidar-les entre totes.

El cinquè punt de distribució a Ciutat és S’Altra Senalla d’arxiduc, un espai viu, i també de resistència on des de fa anys ens ensenyen alternatives per consumir d’una manera justa, responsable i solidària. Un laboratori d’economia social i solidària que funciona al marge de la lògica del capital. El sisè punt està just devora, és el local del GOB

A més com cada any, els Ateneus de Mallorca ens ajuden a seguir presents pels pobles de Mallorca, sortint de Ciutat. Lo tort, Felanitx i Pollença seran dels primers en tenir exemplars dels anuaris i prest anunciarem la gira de presentacions.

Pel que fa a totes aquelles exiliades mallorquines que viviu a Barcelona, estam súper contentes d’anunciar-vos que enguany no fa falta esperar a tornar a sa Roqueta per tenir el vostre anuari. Des del dimarts 25 el tindreu a La ciutat invisible de Gràcia. I si vius per allà i encara no coneixes aquesta cooperativa -si, és així, tens un problema-, vos convidam a presentar-vos allà i conèixer el seu projecte que per a nosaltres és un referent.

Agraïm de nou a totes les persones que us estau interessant amb l’anuari i ens oferiu el vostre espai per distribuir-lo.

 

 

puntsdifu

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.