Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Anuari 2016 per Sant Jordi

Anuari 2016 per Sant Jordi

Share to Google Plus

Aquest és el sisè any consecutiu que el projecte comunicatiu contrainfo.cat edita una revista amb l’objectiu de fer balanç del que ha suposat l’any que tot just ha acabat per als projectes que s’engloben dins els coneguts com a moviments socials.

grum_1Si ja has tengut alguns dels nostres anuaris entre les mans, hauràs pogut observar com encara que conserva una gran semblança amb les cinc edicions anteriors, presenta diferències notables, no tan sols en el seu aspecte físic sinó també en la seva estructura interior. Just aquest és l’estat actual del nostre projecte, seguim en la mateixa línia amb la qual va néixer contrainfo.cat, però no som les mateixes i això implica maneres de fer diferents amb resultats diferents.
Esperam que aquesta nova època ens dugui a reviure els bons moments pels quals contrainfo.cat ha passat durant aquests primers sis anys de vida. Finalment, ens fa molta il•lusió poder seguir comptant any rere any amb la col•laboració de moltes activistes, enguany més de trenta, que han participat en la realització d’articles, que han aportat tota la seva experiència, idees, temps i sabers en la redacció i correcció dels articles, que han participat
a les assemblees on construïrem l’anuari, en la maquetació… La publicació que tens a les mans és resultat del compromís i la feina de moltes persones que intenten construir dia a dia una Mallorca més lliure i justa.

Punts de distribució

Aquí podràs trobar una la llista amb els punts de distribució de l’Anuari 2016 per aconseguir el teu exemplar, a finals d’aquesta setmana els podràs trobar!  Si no te va bé recollir-ho enlloc, escriu-nos a anuari@contrainfo.cat i mirarem de fer-te’l arribar.

repartidorsbo

Localitat Espai/col·lectiu Direcció
Ciutat Quart Creixent C/ d’en Rubí, 5
Ciutat Drac Màgic C/ Jeroni Antich, 1
Ciutat Rata Corner C/ Hostals, 17
Ciutat S’altra Senalla C/ Arxiduc Lluís Salvador 24
Ciutat Los oficios terrestres Av Joan Miró, 64
Manacor Ateneu Lo Tort Plaça d’en Joan March, 6
Felanitx Ateneu C/ Zavellà, 3
Pollença Ateneu C/ del Metge Sureda, 8, Baixos
Barcelona La ciutat invisible C/ Riego, 35 baixos

El preu de l’Anuari 2016 és de 4€ (el cost de total de producció i transport és de 4’22€). Aquesta publicació és autogestionada, pel que no s’ha beneficiat de cap subvenció ni inclou publicitat. Per això, l’aportació econòmica que demanam és per cobrir-ne les despeses de la impressió i autogestionar el nostre projecte.

Presentacions

Vols organitzar una presentació de l’Anuari 2016 al teu espai, poble o barri? Escriu-nos a anuari@contrainfo.cat.

Aquestes són les presentacions que s’han organitzat:

28 abril 2017

Hora Convocatòria Localització
19:30 h. [Ciutat, Casal Popular Voltor Negre] Debat entorn de l'anuari2016. Espais autogestionats a Ciutat: cap a on anam? [Ciutat, Casal Popular Voltor Negre] Debat entorn de l'anuari2016. Espais autogestionats a Ciutat: cap a on anam? Ciutat - Casal Popular Voltor Negre

5 maig 2017

Hora Convocatòria Localització
19:00 h. [Ciutat] Presentació de l'anuari 2016 a la llibreria Drac Màgic [Ciutat] Presentació de l'anuari 2016 a la llibreria Drac Màgic Ciutat - Llibreria Drac Màgic

12 maig 2017

Hora Convocatòria Localització
14:30 h. [Artà] Presentació de l’anuari 2016 a Artà [Artà] Presentació de l’anuari 2016 a Artà Artà - Teatre municipal

18 maig 2017

Hora Convocatòria Localització
19:30 h.
-
[Manacor] Presentació de l'anuari 2016 a l'Ateneu Lo Tort Manacor - Ateneu Lo Tort