Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Aconsegueix el teu exemplar de l’Anuari 2015!

Aconsegueix el teu exemplar de l’Anuari 2015!

Share to Google Plus

Anuari2015_portadaHa estat un procés més llarg que altres vegades, però al final ens n’hem sortit, l’Anuari per cinquè any surt al carrer. I ho fa amb dos objectius prou clars: per una banda, aconseguir ser un recull fidel i acurat de les lluites dels diferents moviments socials de Mallorca durant l’any 2015 i, per l’altra, realitzar una tasca que pugui servir per a la memòria històrica per aquelles que no ho han pogut viure en primera persona, aprenent dels errors i valorant els bons moments. Si ja fa 5 anys que podem editar l’Anuari és gràcies a la feinada de totes aquelles activistes que hi han col·laborat i que han aportat tota la seva experiència, idees, temps i sabers.

Des de contrainfo.cat pretenem realitzar un balanç de les lluites, destacant-hi els punts febles i forts, així com els reptes de futur que se’ns presenten. Per altra banda, enguany una seixantena d’activistes ha col·laborat en la realització d’articles amb els quals exposen els encerts i errades sota el seu parer perquè així altres activistes reflexionin, aprenguin i puguin qüestionar la realitat que ens envolta. La publicació que tens a les mans és resultat del compromís i la feina de moltes persones que intenten construir dia a dia una Mallorca més lliure i justa. Esperem la lectura d’aquest anuari sigui interessant i permeti conèixer la realitat dels moviments socials aquest passat 2015.

Descarrega’t l’anuari 2015

A continuació et podràs descarregar l’anuari en format pdf: Descarrega

Punts de distribució

En breus anirem publicant una la llista amb els punts de distribució de l’Anuari 2015 per aconseguir el teu exemplar. Si no te va bé recollir-ho enlloc, escriu-nos a anuari@contrainfo.cat i mirarem de fer-te’l arribar.

El preu de l’Anuari 2015 és de 4€ (el cost de producció és de 2’73€). Aquesta publicació és autogestionada, pel que no s’ha beneficiat de cap subvenció ni inclou publicitat. Per això, l’aportació econòmica que demanam és per cobrir-ne les despeses de la impressió i autogestionar el nostre projecte.

Localitat Espai/col·lectiu Direcció/contacte
Ciutat transitant Carrer Socors, 16, baixos
Felanitx Ateneu de Felanitx Carrer de Zavellà, 3
Manacor Ateneu Lo Tort Plaça de Joan March, 6
Pollença L’Ateneu de Pollença Carrer Metge Sureda, 8

Presentacions

Vols organitzar una presentació de l’Anuari 2015 al teu espai, poble o barri? Escriu-nos a anuari@contrainfo.cat.

Aquestes són les presentacions que s’han organitzat: