Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Aconsegueix el teu exemplar de l’Anuari 2014!

Aconsegueix el teu exemplar de l’Anuari 2014!

Share to Google Plus

01_portadaanuari2014Per quart any consecutiu,  l’Anuari surt al carrer amb un doble objectiu: per una banda,  aconseguir ser un recull fidel i acurat de les lluites dels diferents  moviments socials de Mallorca durant l’any 2014 i, per l’altra, realitzar  una tasca de memòria històrica per poder fer-ne revisió en anys  posteriors, aprenent dels errors i potenciant les victòries.

I si ja fa quatre anys que podem editar l’Anuari  és gràcies a la feinada de totes les activistes que hi col·laboren i  que hi aporten tota la seva experiència, idees, temps, imaginació i el  més important de tot: les paraules i l’emoció amb les que lluiten dia a dia.

D’aquesta manera, des de contrainfo.cat pretenem realitzar un balanç de les lluites, destacant-hi els punts febles i forts, així com els reptes de futur que se’ns presenten. Per altra banda, enguany una seixentena d’activistes ha col·laborat en la realització d’articles amb els quals exposen els encerts i errades sota el seu parer per a què altres activistes reflexionin, aprenguin i qüestionin la realitat que ens envolta, coneixent els racons i instants de cada col·lectiu.

Així,  l’Anuari 2014 és producte del compromís d’una  seixentena d’activistes que construeixen dia a dia una Mallorca més  lliure i justa. Som un any més fortes i tenim més experiència: esperam que l’Anuari serveixi per afrontar amb més força els reptes i les noves experiències que prepara el 2015.

Punts de distribució

Consulta la llista dels punts de distribució de l’Anuari 2014 per aconseguir el teu exemplar. Si no te va bé recollir-ho enlloc, escriu-nos a anuari@contrainfo.cat i mirarem de fer-te’l arribar.

Mallorca

Principat

El preu de l’Anuari 2014 és de 4€ (el cost de producció és de 3’26€).

Presentacions

Vols organitzar una presentació de l’Anuari 2014 al teu espai/poble? Escriu-nos a anuari@contrainfo.cat.

Aquestes són les presentacions que s’han organitzat:

27 febrer 2015

Hora Convocatòria Localització
19:00 h. Presentació de l'Anuari 2014 dels moviments socials de Mallorca Presentació de l'Anuari 2014 dels moviments socials de Mallorca Ciutat - Can Alcover

27 març 2015

Hora Convocatòria Localització
20:00 h. [Pollença] Presentació de l'Anuari 2014 dels moviments socials de Mallorca [Pollença] Presentació de l'Anuari 2014 dels moviments socials de Mallorca Mira dins l'esdeveniment!

10 abril 2015

Hora Convocatòria Localització
19:30 h.
-
Presentació de l’Anuari 2014 dels moviments socials de Mallorca Ciutat - Local de l'Ecoxarxa

23 abril 2015

Hora Convocatòria Localització
12:00 h. Presentació de l'Anuari 2014 a la parada de llibres de transitant per Sant Jordi Presentació de l'Anuari 2014 a la parada de llibres de transitant per Sant Jordi Ciutat - Plaça Major

30 maig 2015

Hora Convocatòria Localització
19:30 h. Presentació Anuari 2014 a l'Ateneu de Felanitx Presentació Anuari 2014 a l'Ateneu de Felanitx Felanitx - Ateneu de Felanitx