Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Anuari 2014

Anuari 2014

Share to Google Plus

01_portadaanuari2014Per quart any consecutiu,  l’Anuari surt al carrer amb un doble objectiu: per una banda,  aconseguir ser un recull fidel i acurat de les lluites dels diferents  moviments socials de Mallorca durant l’any 2014 i, per l’altra, realitzar  una tasca de memòria històrica per poder fer-ne revisió en anys  posteriors, aprenent dels errors i potenciant les victòries.

I si ja fa quatre anys que podem editar l’Anuari  és gràcies a la feinada de totes les activistes que hi col·laboren i  que hi aporten tota la seva experiència, idees, temps, imaginació i el  més important de tot: les paraules i l’emoció amb les que lluiten dia a dia.

D’aquesta manera, des de contrainfo.cat pretenem realitzar un balanç de les lluites, destacant-hi els punts febles i forts, així com els reptes de futur que se’ns presenten. Per altra banda, enguany una seixentena d’activistes ha col·laborat en la realització d’articles amb els quals exposen els encerts i errades sota el seu parer per a què altres activistes reflexionin, aprenguin i qüestionin la realitat que ens envolta, coneixent els racons i instants de cada col·lectiu.

Així,  l’Anuari 2014 és producte del compromís d’una  seixentena d’activistes que construeixen dia a dia una Mallorca més  lliure i justa. Som un any més fortes i tenim més experiència: esperam que l’Anuari serveixi per afrontar amb més força els reptes i les noves experiències que prepara el 2015.

Descarrega’t l’anuari 2014

A continuació et podràs descarregar l’anuari en format pdf: Descarrega

Punts de distribució

Consulta la llista dels punts de distribució de l’Anuari 2014 per aconseguir el teu exemplar. Si no te va bé recollir-ho enlloc, escriu-nos a anuari@contrainfo.cat i mirarem de fer-te’l arribar.

Mallorca

Principat

El preu de l’Anuari 2014 és de 4€ (el cost de producció és de 3’26€).

Presentacions

Vols organitzar una presentació de l’Anuari 2014 al teu espai/poble? Escriu-nos a anuari@contrainfo.cat.

Aquestes són les presentacions que s’han organitzat: